lauantai 2. helmikuuta 2013

Kirsikkanukkejen huippumonsterihaussa osa 3!

 Secret: Heippa taas täältä Kirsikkanukkejen Huippumonsterista! :) Edellisellä kerralla tuli vain yksi ääni, joten tiputukseen joutui Chelsia. Toivottavasti tällä kerralla useampi äänestää!

 Secret: Äänestysohjeet ovat teille tutut, mutta kerrataan ne vielä, kirjoita siis kommenttiisi se jonka haluat tiputukseen, ja se jonka haluat jatkoon. Kuvien yläreunassa lukee jälleen mallin nimi.

Secret: Tällä kertaa tytöt poseerasivat venäläisen huivin kanssa. Tässä tulevat kuvat.


 sori vilautus, en huomannu sitä kuvatessa :DDxoxo: mervi ja sienipallot

perjantai 1. helmikuuta 2013

uusi blogi!

vilkase mun lifestyleblogi, ja liity ihmeessä lukijaksi jos huvittaa ♥
http://alone-in-your-dreams.blogspot.fi/xoxo: mervi ja sienipallot

docollat... hmm

Kävin tänää siskon kanssa Manga Caféssa, ja samalla poikettiin käymään myös Fantasia peleissä. (se on siis Kaisaniemessa oleva kauppa jossa ÄLYTTÖMÄSTI enkunkielistä mangaa ja muuta kivaa sälää) Yhdellä hyllyllä kökötti pari Kuroshitsuji (kirjotinko oikein? :D) aiheista docollaa. Ite en oo lukenu tai kattonu Kuroshitsujia, mutta tuo Grell kyllä houkuttelisi ihmeen paljon, ja saatan EHKÄEHKÄEHKÄEHKÄEHKÄEHKÄ ostaa sen joskus. :))
Niin ja MH nukkerintamalla ei oo tapahtunu mitään erityistä. Kuulin ekan aallon comebackistä, mut en oo yhtään varma saanko ostaa niitä, mikä harmittaa ihan älyttömästi. >.<

kuvia mun pienestä rillipäästä ettei tää postaus oo liian tylsä :) PS. joku näistä Gialle proffakuvaks? :)
xoxo: mervi ja sienipallot

torstai 31. tammikuuta 2013

Diamonds ♥

 Opettelin juuri laittamaan youtube videon bloggeriin, mutta videokin tuli tuonne alas. Käypä siis postauksen lopussa pistämässä musa päälle, ja selaa sitten kuvia hiljakseen eteenpäin. (tai jotain :DD)