lauantai 21. syyskuuta 2013

uuden kameran testailua

tervehdys :>

Mun uus kamera on täällä! Jes oon niin ilonen~ Tos on paljonpaljonpaljon enemmän megapikseleitä ku vanhassa, joten tulevaisuudessa saatte nähä täällä parempilaatuisia kuvia ku ennen. nun
 
Mulle tultiin viimepostauksesen kommenteissa sanomaan, että suurentaisin kuvien kokoa vastedes. Toivottavasti näiden koko on nyt sopiva. :))
 
Nukeista mulla ei nyt vielä ole mitään kivaa, joten öm nää nyt on jotain randomia. .__.
Isosisko on joskus ensviikol tulos käymään täällä, ja sit tilataan mun dal. En malta oodottaa!!! >w<♥♥

torstai 19. syyskuuta 2013

SooMin puussa & kukkapenkissä

mui :33

Jooh, mulla on nyt ollut nukkeinto vähän niin ja näin. Tai siis innostusta kyllä riittää, muttei ideoita. :< Päätin kuitenkin että lähden vähän ulkoiluttamaan pientä susineitiäni meidän pihalle, etten sentää homehtuisi sisällä ihan 24/7. Onnistuin taidokkaasti likaaman lempihousuni (vaikka enemmänhän mä kyllä käytän hameita kuin housuja) siellä puussa ja kukkapenkissä kököttelemällä... taitavuus on vaan aina ollu niin mun juttu! <3
Näit kuvia oli alunperin tosi paljon, mut yli puolet oli ihan tärähtäneitä ja kamalia, joten jouduin karsimaan. :<
Iskä oli tos pari päivää sit Virossa työmatkalla, mutta eihän sielt pikkukaupungin marketeista kuulemma mitään nukkeja löytnyt. SooHara joutuu siispä vielä odottelemaan, kuten myös kuvatarina, johon tää pikkunen ois ihan ehottoman tärkeä. VIELÄ JOSKUS !!

Kuvat on ihan kakkaavia, koska mun kamera. <//3 
Btw nyt kun tulin kameran maninneeksi, niin oon muuten pian saamassa uuden. :) Vanha oli siis Samsung NX100 ja uus tulee olemaan parempi versio vanhasta, NX1000. (Oisin mieluummin ottanu jonku oikeesti hyvän Canonin mut mulla on vanhaan aivan järkyn kallis iso objektiivi, joten piti ottaa sellanen johon se käy. .__.)

Niin ja hei älä välitä jos kuvien taustalla näkyy taloja, penkkejä tms. xd