lauantai 16. maaliskuuta 2013

uh selitystä

njoo, mun piti selittää tää teille vasta kuvatarinassa, mut sen kuvaamiseen menee viäl aikaa joten annetaanpa Izumin selittää tää tarina teille. (izu on aikalailla mun lellivauva tällä hetkellä :D) kuvia ei oo sit otettu erikseen tätä varten, vaan ne on jotain ikivanhoja random ulkokuvia mein vanhalta parvekkeelta ~
 On olemassa olentoja, henkiä tarkemmin sanottuna. Henkiä on kahta laatua, enkeleitä ja demoneita, joilla kummillakin on kyky vallata ihmisen keho. Ilman isäntäruumista henget ovat hyvin heikkoja, mutta ruumiin saatuaan ne ovat voimakkaita kuin mitkä. 

 Enkelit, kuten minussa asuva Lya ovat ystävällisiä ja viisaita olentoja. Ne eivät vie kehoa kokonaan, vaan jäävät pään sisälle kuiskimaan ohjeita. Niiden kanssa voi keskustella, ja niiden voimia käyttää. Enkelit tuovat kantajalleen pitkän iän, sillä ovat itsekkin kuolemattomia. 

 Demonit taas. No, ne ovat pahuuden ilmentymiä, jotka ottavat kantajiensa kehot kokonaan itselleen. Se on täysin päinvastoin kuin enkelin kanssa, sillä silloin ihminen joutuu itse oman päänsä sisään ja kykenee ohjailemaan ruumistaan vain harvoin jos silloinkaan. Demonit kuten Yuussa oleva Wera ovat hekin älykkäitä, mutta tahtovat käyttää voimiaan täysin erilailla kuin enkelit.

 Kaikkea tätä ohjailee Rina-sama. Maailman vahvin henki, joka on elänyt Mayu nimisen tytön kehossa ja vuosisatoja ei ole hyvä eikä paha. Rina-sama on kaikkien kantajien (eli henkiä sisässään kuljettavien ihmisten) valtiatar. Hän päättä ketkä ovat tarpeeksi vahvoja kantajiksi, ja on ainoa joka voi poistaa hengen ihmisestä tai laittaa sen ihmiseen.Vaikka Rina-sama onkin ottanut Mayun kehon kokonaan haltuunsa, kerrotaan, että nuo kaksi elävät sulassa sovussa, ja Mayu on hyväksynyt asian.

Saitte tietää nyt tämän verran, katsotaan loput sitten joskus. ;)

eholipakko


xoxo: mervi ja sienipallottiistai 12. maaliskuuta 2013

ne blog love taas c:

 
 
 
Kiitos Koe 626!
-Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja
-Valitse 5 ihanaa blogia(joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro heille jättämällä kommentti hänen blogiinsa.
-Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen laittavat sen eteenpäin.
 
 
 
en nyt laita tätä eteenpäin ku sain tän jo kerran ~
 
 
 
 
xoxo: mervi ja sienipallot

maanantai 11. maaliskuuta 2013

SooMinin esittely c:

ihihi, pääsinkin jo tänään käymään äitillä, joten nyt tää sit tulee. <3 en jaksanu tehä tästä yhtä pitkää ku mitä se alkuperänen oli, mutta kelvatkoon ~


Kim SooMin, nuori ihmissusi, joka tottelee myös nimiä Min ja Minkki on itsepäinen yksineläjä. Tämä on rakastava isosisko, eikä sallisi rakkaalle pikkusiskolleen, Haralle tapahtuvan mitään pahaa. Joskus Minin ylihuolehtivuus ärsyttää Haraa, mutta muuten nämä kaksi ovat aina sovussa. Min on välillä kova haastamaan riitaa, eikä ikinä luota tuntemattomiin. Lujatahtoinen nuori neiti ei millään anna periksi kun on jotain päättänyt, turha yrittääkkään taivutella häntä. SooMin omaa myös tulisen temperamentin, jonka vuoksi monet pelkäävät häntä. Min on uskollinen, niin kuin sudet nyt yleensä ovatkin.

Ulkonäöltään Min, eli Clawdeen on varsin sievä. Ruskea iho ja tuuheat hiukset tekevät hänestä susimaisen ilman torahampaita tai korviakin. Tällä hetkellä Minkki vielä hakee omaa tyyliään, mutta on jo selvä, että tytön lempiväri on violetti. SooMin tahtoo erottua joukosta, ja noudattaakin tyylin kohdalla (ja aika lailla muutenkin) vaistoaan. Hiuksiaan Min pitää yleensä kiinni, mutta aukinainenkin kampaus pukee häntä mitä parhaiten. Oikeastaan tämä näyttää hyvältä asussa kuin asussa. Hameet ovat ehdottoman in, kuten myös erikoiset asusteet.

Asioita joista tyttö pitää ovat muunmuassa auringonlaskut, eläimet, pikkusisko, marjat ja metsässä käveleminen. Vieraista ihmisistä(ja monstereista), kylmyydestä, oranssista, tulisista ruoista tai ylipirteydestä Minkki sensijaan ei pidä ollenkaan. Minillä ei ole kovin hyvä mielikuvitus, joten tarinoiden keksiminen tuottaa usein hankaluuksia.xoxo: mervi ja sienipallot