torstai 27. joulukuuta 2012

Yuun ulkoilu!

Sori ettei kt tuu vieläkään, nyt minä taitava lapsi onnistuin siis jättämään kamerani mummolleni, joten kuvia ei saa koneelle. -.- Älkää nyt vaan ajatelku et mä oon idiootti jolle ei pitäis antaa kameraa ollenkaan, mua vatuttaa tää ihan äärettömästi! DD: Jokataupauksesa laitan nyt kuvia Yuun ensinmäisestä ulkoilukerrasta, ennen kuin sitä oli kustomoitu lainkaan! c:

MUISTAKAA HYVÄT IHMISET ÄÄNESTÄÄ HUIPPUHIRVIÖSSÄ!!! D:xoxo: mervi ja sienipallot

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

NYT

Nyt kaikki jotka oikeesti lukee tätä blogia, laittaa ihan minkä vaan kommentin. On sairaan ärsyttävää kirjottaa juttuja ku kukaan ei kumminkaa lue niitä. >:(

maanantai 24. joulukuuta 2012

joulutervehdys! ~♥

Heippaaaaah!! :)) Vihdoin on joulu, ja mää oon jo ainakin avannut omat lahjani (niistä lisää myöhemmin, jos vaan haluatte <: ). Käskin nukkejani kertomaan teille pikaiset joulutervehdyksensä, ja tässä ne nyt tulee:

 Secret: Duh... terve lukijat, teitä onkin jo kymmen, kiitos siitä. Öm hyvää joulua jo jotain. Heippa. owo
 Chelsia: Ah, tosiaan. Alaiset pitää pitää tyytyväisinä. :)) Hyvää joulua sinne missä ikinä olettekin, rahvas! c:
 Chiyku: ISO JOULUHALI KAIKILLEEEEEE!!!!
 Emi: No en kyllä varmasti ole toivottamassa mitään kenellekkään. ÄLÄKÄ KUVAA MUA! >(
 Gia: Jouluu!<3<3 
 Mika: ai siis täh mitä mun piti tehä?? AAJOO! Hyvät joulut teille. :>
 Yuu: Ai mutta! Tehän ette oo vielä nähny mun uutta naamaa? Tältä mä näytän nykyään ja isosti hyvää joulua teille! ♥ eiku voiko noin sanoa? onko isosti sana?
 Kaikki: HYVÄÄ JOULUA!
Emi: miks kukaan ei usko? ;__;
 ja randomsekoilukuva, mun jalat :D


Sori hei et kuvat oli taas kännykäl otettuja, yritän muistaa käyttää kameraani et saatte laadukkaampia kuvia. :D Ja muistakaa oikeesti äänestää hiuppuhirviössä, muuten mä en voi jatkaa sitä. :d NIIN JA TOSIAAN!! Hirayumi (picture day draculaura) ei kotiutunut sittenkään, mutta Izumin proffa on valmistumassa nuket osioon, käykää vilkasemassa! <3

xoxo: mervi ja sienipallot