keskiviikko 5. helmikuuta 2014

shiinamurselo

yh ;__;♥

Hoijj ~
Lol mie oon taas ollu kauheen laiska enkä postannu näitä alkuviikosta. En oo myöskään teidän postauksia oikeen kommaillu, anteeksi kamalasti siitäkin. ;_; Yritän olla aktiivisempi. ^3^ Mulla on koneella yhet kuvat Rikasta ja Keenasta postausvalmiina, ja lisäks oon miettiny repainttaavani Yuun. (sen naama on muutenki niin kakkanen mun aijempian customyritysten takia :dd) Katotaan vaan millon jaksan. laiskuus on kirous!! 
Mun isä on viikonloppuna menossa Viroon työmatkalle, ja voi olla että hän kattoo mulle sieltä jonkun EA-nuken. nun (niitä ei jostain syystä oo täälläpäin näkynyt..) Maddieta toivoisin, mutta oikeestaan kuka vaan käy. Oon päättänyt etten tule Ever Aftereita kerämään miten hirveästi, koitan rajottaa ihan vaan muutamaan nukkeen. Ei mun Maddien lisäks varmaan tarvii kuin Blondie saada, mikäli Mattel ei sit päätä julkasta jotain ihan ylitäydellistä neitosta.

Jostain syystä mä haluisin kovasti nuken jonka nimi ois Kasumi. .__. vaikka kasumi kyllä edes ole mun lempihahmo dead or alivessa mut meh ''

 Tulin nyt laittaneeks tänne vaan näitä alastonkuvia, hups. :D (sori Shiina :c) 
Mutta kun toi on vaan niiiin upea. <3


 Kattokaa nyt, Mattelia ei voi kuin palvoa tän johdosta. 


 varjoja mehmeh ~