sunnuntai 11. toukokuuta 2014

stockpäivä

terve c:

Pitkästä aikaa postailen tännekkin. ^3^ 
Mie kyllästyin eilen siihen, miten mun Monsterit vaan loju siinä pöydällä epämääräsissä vaatteissa oman onnensa nojassa. Siis oikeasti, lojui, ei seisoneet tai istuneet nätisti, lojui. D: Tunnen itteni näin jälkeenpäin tosi huonoksi nukenomistajaksi. :c Päätin tarttua toimeen ja kunnostaa neidit. Kaivoin kaikki mahdolliset MH vaatteet jotka löysin ja puin nuket niiden stockasuihin, harjasin hiukset ja asettelin sitten ikkunalaudalle poseeraamaan. Oon nyt paljon tyytyväisempi. 
Tietenkään ei ollut mahdollista löytää ihan kaikkia vaatteita, saati sitten asusteita varsinkin kun osa oli äidin luona, mutta tein parhaani jotta neitien vaatteet ois mahollisimman lähellä alkuperästä.
Nyt sit ku oon taas äidin luona mulla on ehdoton lellilapseni YuiYoung mukana, aijoin täs joku päivä käydä kuvaamassa häntä. Jostain syystä Yui on jo pitempään ollu mun ehdoton lempimonsteri, se on vaan jotenkin niin nätti otus. :3
 
Lisäks aattelin ilmottaa, että mun kaveri Disa on myymässä kahta MH nukkeaan, basic Frankia ja dead tired Ghoulia. Jos kiinnostaa niin tästä pääset vilkasemaan myynti-ilmotuksen:
 
 http://disawithcherie.blogspot.fi/2014/05/myynnissa.html

 onhan noita vähän kertynyt. :D

 En tiedä oonko ainoo joka on tän huomannut, mutta Gigin lantio/jalat tuntuu olevan leveemmät kuin muilla Monstereilla. Sitä ei välttämättä tästä niin hyvin näe, mutta esimerkiks siinä kohtaa kun puin neidille basic Operetan farkut, ne tuntuivat tosi ahtailta Gigille, kun taas kaikille muille nukeille ne menee ihan nätisti. :o

 Ja siinä ovat. :3 Oikealta vasemmalle siinä järjestyksessäkuin olen ne ostanut.