tiistai 26. helmikuuta 2013

Tyttö nimeltä Kim SooMin

Elipä kerran Etelä-Koreassa, pienessä ihmissusien kylässä nuori tyttö nimeltä Kim SooMin.  SooMinin perhe, vanhemmat ja pikkusisko SooHara elivät idyllistä unelmaa niittyjen ja peltojen keskellä. Kaikki oli hyvin, kunnes SooMin täytti kahdeksan vuotta. Sinä kohtalokkaana päivänä pahat ihmiset, jotka eivät pitäneet ihmissusista, vaan pelkäsivät heitä ja kadethtivat heidän taitojaan, tulivat ja polttivat koko kylän. Kaikki, aivan kaikki paloi. Ainoastaan SooMin, ja tämän viisivuotias sisko selvisivät hengissä, ja pakenivat suureen metsään, missä he harhailivat ympäriinsä pitkän aikaa. Monen vuoden vaelluksen jälkeen he ovat nyt pienessä ja kylmässä Suomessa, turvassa pahuudelta.


arvaatko jo minkä nuken ostin?

 Basic Clawdeen tietysti! nwn Tää on ollut mun  haaveena jo pitään, joten  voitte arvata miten ilonen olen. <3 Mietin pitkään ostanko Draculauran vai tän (hylly oli täynnä Lalaa, kun taas Frankieta ei ollu jäljellä enää yhtäkään owo), ja päädyin sitten tähän. Ajattelin aluks et nimi ois voinu olla Fuuka tai Mirella, mutta siitä tulikin SooMin, koska olin pikkusisko SooHaran (DC Howleen) jo miettiny valmiiks.
 Meidän cittarissa oli myös uusia vaatepakkauksia, Scaris Draculaura, Skelita, pari Rochellea, Clawdeen, Dance Class Robeccaa, uusia CAMeja, Ghouls Alivet (niistä mä en tykkään yhtään xd), pari basic Clawdeenia ja ainakin miljoona  basic Lalaa.

 Ikävä kyllä nää kuvat on kännylaatua, koska oon iskällä ja kameran USB äitillä. Emista ja Ministä tuli muuten heti ystäviä. c:
hehe, on hauska leikkiä picasalla ja picmonkeyllä :D

xoxo: mervi ja sienipallot