torstai 19. joulukuuta 2013

lunapallero

moij ~

Mulla oli tänään koulua vaan kolme tuntia, nekin meni siihen että käytiin kirkossa ja leivottiin pipareita. Huomenna ois sitten vihdoin joulujuhla, ja on aika täydellisyyttä päästä vihdoin lepäämään. Tässä tosin on joulukorttien kanssa pieniä ongelmia, enkä yhtään tiedä, keille kaikille mun pitäisi niitä tehdä. Saati sitten että mitä piirrän niihin. :dd Ehkä mä vielä ehdin saada jotain aikaiseksi. c:
Mut njauh, nyt tosiaan noi kuvat jotka otin sillon itsenäisyyspäivän aikoihin Lunasta. Jaksoin taas sählätä jotain Picmonkeyn kanssa, toivottaasti nää ei ole tein mielestä ihan järkyttäviä.
maanantai 16. joulukuuta 2013

lumi tuli ja meni (taas)

moi ~
Eilen tosiaan satoi aamulla ("aamulla", mähän en ainakaan herännyt siinä yhden maissa...) pieni kerros lunta. Se sitten suli heti pois ja tänään on taas ollut aikalailla vesikeli. Helsingissä tuskin tulee olemaan valkoista joulua. :c Sen mä kyllä vielä kestän, mutta jos pakkaset ei tule pian, mä en tänä talvena pääse ajamaan moottorikelkalla yhtään. Kelkka mulla on ollut vasta yhden talven ajan, mutta se ehti nousta pienoiseksi pakkomielteeksi. :DD

Inhottaa kans kun tulee pimeä niin aikaisin. Kuvat jää laaduttomiksi, kun valo ei riitä enkä mä halua käyttää salamaa, yritin pelastaa osan näistä muokkauksilla, vaikka ei se erityisemmin onnistunut. :d Yritin koota tähän kumminkin ne vähiten epäonnistuneet~ Oisin halunnu muokkailla näitä viel Picmonkeyllakin, mut sit kone päätti sanoa et ei ja lagittaa, joten yhyh.
 paskatmuokkaukset.fi