tiistai 12. marraskuuta 2013

hbd, unnie


ANNYEONG ~♥
Eh mie mainitsin jo viimeks että tuun tekemään tän postauksen ja am joo.
Miun rakas unnie on nyt sit 29 :o Dara on niin nuoren näkönen ja olonen omo ei se voi olla niin vanha. ;_; Mua pelottaa ihan hirveesti, et 2NE1 lopettaa lähivuosien aikana, koska Bom ja Dara kumminki on jo niin vanhoja, en kestä yh. 
Haluun et Daralta tulee lisää sooloja, koska Kiss on niin mahtava. Vaik tottakai 2NE1 comeback on etusijalla (millon ne julkasee sen uuden sinkun perkele en jaksa odottaa !!), ja koska Minzy on Baddest Femalen julkasun jälkeen ainoo jäsen jolla ei oo yhtään sooloa, se varmaan tulee julkasemaan seuraavaks. Paitsi tietysti jos CL tekee noita enemmänki, kuten aika varmasti tulee tapahtumaan... (CL on mun bias joten ei siinä mitään, päinvastoin ois just mahtavaa jos se tekis enmmän sooloja :DD) 
Ja sit ku YG ei vielkään oo paljastanu sitä niiden uutta ryhmää, joka tulis kai YGn uudeks "tunnetuimmaks" tyttöbändiks (lol wut) ku 2NE1 lopettaa ni asdfg. Paitsi et Jennie Kim tulee olemaan kai sen johtava räppäri vaik Jennie Kim ei ees oo hyvä. ;__; Kyl mä silti odotan ihan innolla et Pink Punk -jos se nyt tosiaan tulee olemaan niiden nimi- tekee niiden demon. :33 

Ja öö... DARA

lol kukaan ei jaksanu lukee tätä postausta tai saati sit tajunu tästä mitään :D


Mulla oli myös sellanen söpö Falling In Love kuva mut blogger on ihan kakka. ._.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

metsäläinen

 
prkl kun toi kuva on noin iso eikä haluu pienentyä u_u (mut on se silti söpö, eikö? :3♥)

Moijj lapset ~♥
Öh mun pitäis kai tällä hetkellä olla lukemassa ruotsin, saksan, äikän ja matikan kokeisiin mut ne saattuu olemaan just ne mun inhokkiaineet (paitsi äikkä on kivaa eheh) jotein eipä juur jaksais.  Dataan siis. 8)
Me käytiin yks päivä Rikan kanssa tuol jossain korvessa kuvailemassa ja siel sato ja oli kylmää ja pimeetä ja yhyh mut hengissä selvittiin. n__n Sit Rikka kans tipahteli parin puun oksalta yms. mukavaa (miten se lapsi ain osaakin laskeutua just naamalleen :o), joten onneks oli kyseessä monsteri. Se on MH nukkejen hyviä puolia, ettei ne mee rikki vaik putoaiski. Yuran kanssa saa kokoajan pelätä et se tipahtaa ja silmämekanismi menee kakas. Tykkään monstereista. nwn♥

AI NII JA DARA UNNIELLA ON YLIHUOMENNA SYNTTÄRIT !!! ♥ varautukaa siis jo etukäteen johonki 2ne1-ihkutuspostaukseen :D