perjantai 26. huhtikuuta 2013

halvatun blogger -.-''

...ei jostain pirkuleen syystä suostu siirtämään mun kuvia. :dd Ois sellanen 18kuvan Rinashootti valmiina, mut ei. Toivottavasti saan sen tänne viimestään huomiseks..
Btw kävin eilen cittarissa ihastelemassa mummy&gorgon CaM-pakettia ja aijon aika varmasti sittenki ostaa sen jossain välissä, sen verran rakastunut olen noihin nukkeihin. Nyt mul ei täs oo hirveemmin mitään kirjotettavaa, ni selitänpä vaikka mummylle ja gorgonille varaamistani hahmoista! ^__^

Mummy/Rikka Hitori
Rikka-chan on kaikenkaikkiaan kiltti ja auttavainen naapurintyttö. Ainoa vain että hän sattuu olemaan mykkä. Ollessaan 8vuotias Rikka näki, miten hänen vanhempansa ja siskonsa murhattiin raasti, ja Rikka olisi itsekkin luultavasti kuollut, ellei poliisi olisi tullut juuri silloin paikalle. Tapahtuneen jälkeen Rikka ei ole sanonut sanaakaan, sillä järkytys oli ilmeisesti niin suuri. Rikka voi päänsä sisällä keskustella kuolleelle isosiskolleen Reinalle. Tuo on tuntenut Keenan koko ikänsä, ja nuo kaksi ovatkin parhaat ystävät. Keenan lisäksi ainoa joka kykenee 'keskustelemaan' Rikkan kanssa on Rina-sama.

Gorgon/Keena Hime
Keena, Rikkan paras ystävä on aivan toista maata kuin ystävänsä. Nuori käärmetyttö osaa olla varsin ilkeä kaikille, jotka uskaltavat vahingoittaa Rikka-chania ja on hyvin suojeleva tätä kohtaan. Lisäksi Keena on pippurinen ja sanavalmis eikä pelkää sanoa asioita suoraan. Keenalle on kehittynyt erikoinen kyky ymmärtää Rikkaa täydellisesti jopa ilman sanoja, joten tämä toimiikin usein tulkkina kun joku muu haluaa Puhua Rikkan kanssa. Nimensä mukaisesti Keena on todellinen himedere joka tahtoo kaikkien paitsi Rikkan kohtelevan itseään kuin prinsessaa.

+Rina-saman esittelypostaus on tulossa niin pian kuin mahdollista!xoxo: mervi ja sienipallot