torstai 8. marraskuuta 2012

Ei vieläkään

...ole tulossa kuvia muokkauksista koska kamera yhä iskällä. :// Sen sijaan oon koonnu teille shootin mun koneella olleista, vanhoista kuvista. :)) No mut ennen tätä kumminki, mä haluaisin selostaa teille vähän mun tulevista nukkesuunnitelmista. (tän saa hypätä yli jos ei jaksa lukea 8D)
Mähän oon siis saamassa joululahjaks SS Lagoonan, jonka nimeks aijon antaa Izumi, FMA Izumi Curtisin mukaan. Joo, noiden kahden luonteethan on sit ihan erilaiset. :PP Izumin lisäks mun pakkohankinnoissa on myös Rochelle, jonka nimeks tulis sit aikanaan Vanilla. Oon iskälle sanonu, et tarviin enään vaan ne, ni voin olla jonki aikaa tyytyväinen, mut nyt on alkanu mieltä kaihertaa myös Sweet 1600 Clawdeen... tekisin sille uudet huulet, kampauksen ja vaihtaisin vaatteet, jollon siit tulis täydellinen lisä mun nukkeperheeseen, ja hahmoki tolle on pikkuhiljaa jo syntymässä. En tiiä mitä mun pitäis tehä, ostanko myös Tsukin (Clawdeenille varattu hahmo) nyt lähiaikoina, vai joudunka kärvistellä nukkekuumeessani viel kolmesataa vuotta? D:

Shootti: Memories
Musa päälle:
http://www.youtube.com/watch?v=zmiuWTBZAtY&feature=relatedsunnuntai 4. marraskuuta 2012

Muokkailua c;

Olen tässä saanut ekan MH kustomini valmiiks, se ei oo kummonen, mut oon ihan tyytyväinen siihen. Viel en paljasta ketä muokkasin (lähinnä koska kamera jäi iskälle joten en voi laittaa kuvia xd), vaan te saatte arvata. Sen verran voin sanoa, että kysyeinen nukke on saanut kokonaan uudet kulmakarvat, uuden huulipunan, uuden kampauksen ja uudet vaatteet. Ensinmäinen, joka arvaa ketä tytöistäni olen muokannut, ansaitsee hyvän mielen, mainetta ja kunniaa. :)))