lauantai 16. maaliskuuta 2013

uh selitystä

njoo, mun piti selittää tää teille vasta kuvatarinassa, mut sen kuvaamiseen menee viäl aikaa joten annetaanpa Izumin selittää tää tarina teille. (izu on aikalailla mun lellivauva tällä hetkellä :D) kuvia ei oo sit otettu erikseen tätä varten, vaan ne on jotain ikivanhoja random ulkokuvia mein vanhalta parvekkeelta ~
 On olemassa olentoja, henkiä tarkemmin sanottuna. Henkiä on kahta laatua, enkeleitä ja demoneita, joilla kummillakin on kyky vallata ihmisen keho. Ilman isäntäruumista henget ovat hyvin heikkoja, mutta ruumiin saatuaan ne ovat voimakkaita kuin mitkä. 

 Enkelit, kuten minussa asuva Lya ovat ystävällisiä ja viisaita olentoja. Ne eivät vie kehoa kokonaan, vaan jäävät pään sisälle kuiskimaan ohjeita. Niiden kanssa voi keskustella, ja niiden voimia käyttää. Enkelit tuovat kantajalleen pitkän iän, sillä ovat itsekkin kuolemattomia. 

 Demonit taas. No, ne ovat pahuuden ilmentymiä, jotka ottavat kantajiensa kehot kokonaan itselleen. Se on täysin päinvastoin kuin enkelin kanssa, sillä silloin ihminen joutuu itse oman päänsä sisään ja kykenee ohjailemaan ruumistaan vain harvoin jos silloinkaan. Demonit kuten Yuussa oleva Wera ovat hekin älykkäitä, mutta tahtovat käyttää voimiaan täysin erilailla kuin enkelit.

 Kaikkea tätä ohjailee Rina-sama. Maailman vahvin henki, joka on elänyt Mayu nimisen tytön kehossa ja vuosisatoja ei ole hyvä eikä paha. Rina-sama on kaikkien kantajien (eli henkiä sisässään kuljettavien ihmisten) valtiatar. Hän päättä ketkä ovat tarpeeksi vahvoja kantajiksi, ja on ainoa joka voi poistaa hengen ihmisestä tai laittaa sen ihmiseen.Vaikka Rina-sama onkin ottanut Mayun kehon kokonaan haltuunsa, kerrotaan, että nuo kaksi elävät sulassa sovussa, ja Mayu on hyväksynyt asian.

Saitte tietää nyt tämän verran, katsotaan loput sitten joskus. ;)

eholipakko


xoxo: mervi ja sienipallot2 kommenttia:

muistakin kommentoida c: