sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Infoa ~♥

Heissan! <: Päätin tehä postauksen, jotta ette luule mun kuolleen! :D Mä oon ottanu jo kuvat monsterimalli haussa kilpailun tokaan osaa, mutta ne tulee vasta joskus ens viikolla tänne. :/ Kuvatarinakin pääsee jatkumaan parin viikon sisällä, koska uus nukke, joka on tarinan kannalta välttämätön kotiutu luokseni tänään, profiilinkin löydät jo nuket osiosta! Muutkin nuket sai samalla uudet proffakuvat, jotka kannattaa ehdottomasti vilkasta! Syy siihen, et kt ei viel jatku on se, että uus nukke on muokattavana tällä hetkellä, ja sen jälkeen mun pitää kuvata koko höskä sit viel siit seuraaval viikol ladata se tänne. Sori et joudutte odottamaan. >.<

JAAAAAA tosiaan, melkein unohin. xd Uus nukkeni on siis honkkarista ostettu BASIC GHOULIA oon niin onnellinen et löysin sen, tää on tavallaan ihme. owo Kyseistä lapsosta (Yuu nimeltään) ei myydä enää missään, mutta mäpä löysin sen Hong Kongista. Honkkari on vaan paras! ♥ Kuvat: (sori ton boksikuvan laatu <//3)5 kommenttia:

 1. Mullakin on basic Ghoulia! :33
  Juu,ihme touhua, kun on kaikki basicit (glawdeen, lagoona jne.) poistettu melkein kaikista kaupoista myynnistä. Haluaisin vielä joitakin, mutta, kun ei niitä myyä enään missään muualla kuin noissa honkkareissa jne. enkä mä edes pääse semmosiin kauppoihin usein. D:< Mutta onnea uudesta nukesta!

  VastaaPoista
 2. MÄKI HALUUN!! Saaks noita siis Hong Kongista??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli ainoo yksilö, ja pieni valmistysvirhehän tuolla on huulessa (en tiiä näkyykö kuvissa), mut tosiaan kannattaa tutkia Honkkareita tarkkaan, koska tää oli esimerkiks Operettojen takana, mistä se oli aika vaikee huomata saman värityksen takia.

   Poista
 3. onnea, nää ensimmäiset basicit alkaa tosiaan olla jo harvassa. itekkin kyllä aina tongin MH-hyllyt pohjamutia myöten, jos takaa sattuis löytymään joku erilainen :D

  VastaaPoista

muistakin kommentoida c: