maanantai 11. helmikuuta 2013

hehe :>

Nuni, nyt ois pari juttua selitettävänä. Ensinnäkin, Yuun silmälle kävi jotain tosi ikävää. En oon ihan varma mitä, mut se levis vähäsen, joten mun piti tehä pupilli uudestaan. Noh, ihan hyvähän siitä tuli, tosin ehkä pikkasen liian lempeen näkönen tuo on nyt.

havainnollistamiskuva ^_^


Ja sitte toinen asia, on tälläinen:

Nimittäin Mika sai uuden ns. "peruukin". Se on siis tonttumainen myssy, johon ompelin sisäpuolelle villalankaa, ja laitoin Mikan päähän. Ai mitä tuon oikeille hiuksille kävi? No ei mitään sen ihmeellisempää, ne ovat myssyn sisällä nätisti pienellä nutturalla, mutta uskon, että ajan ne joskus pois, koska liima. Mielestäni Mika on uusilla hiuksillaan varsin suloinen, ja tein tuolle uuden asunkin. Taisiis, lähinnä kiepautin mustan kankaanpalan Spectran asusetin mekon päälle, ja solmin kiinni satiininauhalla. :DD
Muistakaahan kertoa mielipiteenne Yuun silmistä, ja Mikan hiuksista! ^.^


xoxo: mervi ja sienipallot

4 kommenttia:

  1. Yuu on nättimys. M.I.K.Ahan näyttää upialta uudessa tyylissään (: Silloin, kun tulee aika jättää Mikan oikeat hiukset, tuo tyyli sopii hänelle vuoren varmasti!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Ninnin kanssa ^-^ , vois jopa sanoa et noi sopii sille paremmin kuin alkuperäiset ;3 ja Yuun silmät on ihanat :)

    VastaaPoista

muistakin kommentoida c: