keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Esittelypostaus: Rina-sama

Okei nyt mun oli kai pakko vihdoin tehä tääkin postaus. :D Sori oon ollu tauolla, koska blogger vihaa mua, enkä oo muutenkaa ollu hirveest kotona. Täs loman (mikä loma se oikeen oli? :DD) aikan olin mun mummolla (Minkki oli mukana, niitäkin kuvia tässä jokin päivä ~), ja sit viimeset päivät oltiin leirikoulussa Anjalassa. (Minkki pääs sinnekkin mukaan lellivauvaehheh) Izumista ois myös joku päivä tulossa pieni kuvatarina ja jos joku ei ole sattunut huomaamaan, poistin vanhat kuvatarinat niiden öh.. suuren huonouden takia = Emi ei ole kadonnut eikä Yuu yritä vallata maailmaa tms. MUT VIHDOINKIN Rina-saman esittelypostaus !! :)Kuten me kaikki tiedämme jo, Rina-sama on kaikkein vahvin henki, ja muiden henkien valtiatar. Rina-sama on ainoa henki joka ei ole hyvä eikä paha, hänessä on hiukan molempia. Rina-sama on ottanut kantajansa kehon haltuunsa kuten pahat henget, mutta kantaja, Mayu Hattori on itse hyväksnyt hänet. Rina ja Mayu ovat kuulemma hyvässä yhteistyössä, ja Mayu auttaa Rina-samaa usein vaikka onkin itse enää ääni omassa päässään.

Luonteeltaan Rina on älykäs ja arvaamaton. Hän ei suosi ketään eikä ole kenenkään puolella. Mayu taasen on iloinen, leikkisä ja tyttömäinen. Kun Rinasta tuli osa Mayua, tämän ruumis lopetti ikääntymisen, ja on ikuisesti teinitytön muodossa vaikka kumpikin sisällä oleva sielu onkin muutaman sadan vuoden ikäinen. Rina-sama vaikuttaa aluksi kylmältä johtajatyypiltä, mutta alaisilleen, heikommille hengille tuo on hyvä ja oikeudenmukainen. 

Rina-saman suurin vihollinen on pideyden olento Uni-sama (hankin sitten joskus). Rina ja Uni ovat jotakuinkin yhtä voimakkaita, mutta Uni on paljon Rinaa vanhempi. 

Rina-sama pitää kynttilöistä, lukemisesta, omasta seurastaan (/toisesta puoliskostaan) ja suklaasta. Rina onkin kova herkuttelemaan ja rakastaa suklaata kovasti. Asioita joista Rina ei pidä on hyvin vähän, mutta niihin kuuluvat ainakin Uni-sama ja väkivalta.


xoxo: mervi ja sienipallot

3 kommenttia:

muistakin kommentoida c: