lauantai 29. kesäkuuta 2013

jotain uskomattoman ylimahtavan täydellistä ♥

HEI ♥

En edellisessä postauksessa muistanu mainita, mutta me käytiin tänään Virossa päiväristeilyllä. Olin ajatellut etten matkal hankkisi yhtään nukkea, vaan toisinhan siinä kävi. 8DD

Me mentiin Viru-keskukseen ostamaan vaatteita, ja sit kun äiti ja puolisä meni johonki kahvilaan istumaan, minäpä päätin vielä käydä Kaubamajassa, koska olin kuullu et siel ois ihan mahtava leluosasto.
Kaubamaja oli noin miljoonatuhatta kertaa isompi kun mitä olin luullut, viis kerrosta joista ylimmässä se leluosasto sijaitsi. Menin äkkiä sinne hissillä ja juoksin samantien nukkehyllylle. IHAN MAHTAVA!
En tajunnu otta monsterihyllystä kuvaa, mut siel oli ainakin Scary Tales (Lala ja Frankie), Picture Day (Lagoona, Operetta, Frankie), Roller Maze (kaikki paitsi Clawdeen), kaikki Ghouls Alivet, kaikki Scarisit, Ghouls Rule Abbey ja jotain muuta. 
Ite nappasin mukaani ainoastaan RM Abbeyn, vaikka sydän jäikin itkemään veerta Scary Tales Lalan, PD Lagoonan, Operetan ja Frankien perään. ;__;
MUTTA, koska mä satun olemaan harvinaisen taitava lapsi, onnistuin tottakai eksymään siihen yhteen (valtavaan) kauppaan. ^__^ Lopulta kun pääsin Kaubamajasta ulos, olin kokonaan eri rakennuksessa kuin mistä olin mennyt sisään. :D Lähdin kiertämään sitä rakennusta ja luojan kiitos löysin lopulta takas perheen luokse! Mua ei kyllä todellakaan saisi päästää yksin tollasiin paikkoihin! :p

Asiasta kukkaruukkuun -->
RM Abbey on TÄYDELLINEN!!! Rakastan sen ihoa, meikkiä, mekkoa, hiuksia, kaikkea! 
Toistaiseksi neidillä ei ole vielä nimeä, enkä tiedä hänestä muuta kuin että hän on Rina-saman vihollisen, Uni-saman seuraajia, jonkinlainen murhaaja. Nimiehdotuksia voi antaa, haluaisin neidille jonkun venäläisen, ehkä lunta, jäätä, lumihiutaletta, kuuraa tms. tarkoittavan nimen..

 Paketti. Ah, rakastan tätä <3

 Abbeyn kuva paketissa. Miks kuvassa toi koru on sininen kun oikeasti se on vaaleanpunainen?

 Takannessa on mukana myös Clawdeen ^^

 Hiukset on tehdasliimasta ihan kivikovat, mutta pesen ne jossain välissä.Saas nähdä mikä päivä saan otettua neiti nimettömästä parempia kuvia, ja esittelypostauksen tekeminenkin siirtyy aika pitkälle, kun Rikasta ja Keenastakaan ei ole vielä tehty..

KOMMENTTEJA? <:

4 kommenttia:

  1. Ui mahtava nukke löytö!
    Onnea ;)

    Abbeyn hiukset näyttävätkin aika tehdasliimasilta mutta luultavasti pesun jälkeen ne ovat iihanaaan pehmeäät... :3

    VastaaPoista

muistakin kommentoida c: