perjantai 2. elokuuta 2013

eräs pieni heräteostos nimeltään YuiYoung

terve nwn

Juu olen taas mun mummolla (oon täällä kesäsin aika tosi paljon :pp), joten joudutte kestämään jotain ihan kamalia kännylatuisia kuvia... Täällä ei todellakaan ole kovin hyvä nettiyhteys, jonka kanssa en jaksa ruveta väsäämään kuin tän yhden postauksen. (sitäpaitsi tän koneen näppäimistö on ihan kamalan huono, kirjoutusvirheet on sen syytä u__u')

Noniin siis, otsikkoon. Tulomatkalla me käytiin siellä samassa Hong Kongissa mistä oon saanu Yuun ja Izumin. Nyt siellä oli ihan tosi paljon huonommat valikoimat kun mitä ennen, SS Ghouliaa, muutama basic Operetta, yks SS Draculaura ja sit tää pieni ihanuus jota en raaskinut jättää kauppaan. 

Blogger ei taaskaan halunnut kääntää kuvia, kiitos vaan paljon -.-'

 YuiYoungin malli on siis DC Operetta. ♥♥
Oi elämä rakastan tätä!

 Kengät on mielettömän söpöt >.<

 Lee YuiYoung "Yui" on siis yksi Uni-samalle tyeskentelevistä murhaajista ja Lunan työpari. Neiti osaa langettaa ihmisiin kirouksia, muttei purkaa niitä.

 Yuin vanhemmat huomasivat jo tytön ollessa vauva, ettei tämä ollut täysin normaali. Muutaman vuoden iässä YuiYoug sai hullun paperit, eivät vanhemmat voineet enää huolehtia hänestä. Yui lähetettiin orpokotiin. Orpokodissakaan Yui ei kuitenkaan tullut toimeen kenenkään kanssa, yhdeksän vuotta täytettyään Yui alkoi tappaa muita asukkeja. Kaikki joilla oli ollut riitaa tämän kanssa kuolivat heti seuraavana yönä mystisesti. YuiYoungissa oli sen verran yhä järkeä, että hän tajusi olevansa liian vaarallinen siihen paikkaan. Hän karkasi. Uni-sama kuitenkin löysi Yuin, ja otti huostaansa aivan kuten Lunankin, YuiYoungista pitäisi tulla hänen palvelijansa. Nykyään neiti siis toimii palkkamurhaajana ja on menettänyt lähestulkoon kaikki järjenhivenensä.

 Yhteiskuvaa Lunan kanssa. Yuilla on joskus järkevät hetkensä, mutta pian sen jälkeen tyttö taas riehuu.

YuiYoung: RAWR OLEN HIRVIÖ JA SYÖN PÄÄSI HUEHAEHUEHIHAEHUHAHA!!!
Luna: Oh god why? ;__;

12 kommenttia:

muistakin kommentoida c: