lauantai 14. syyskuuta 2013

dalhaaveita...

moikkah c:

(huom. tää on pelkkä tylsä selityspostaus, jonka voit ihan hyvin skipata jos ei kiinnosta .__.)

Juu otsikko on aikalailla totta. Meidän luokkalainen on nyt viimeaikoina raahannu pullippiaan kouluun (ja sillä on kuulemma myös pari monsteria :33), mikä on kasvattanu mun pullip/dalkuumetta tajuttomasti. Multa puuttuu enää 25e, ja heti kun saan sen kasaan aijon tilata Mollamaniasta Dal Hanaayamen, jonka tilauksen kanssa isosisko lupas autella ja lainata nettipankkitunnuksensa. 
Mun isä on ehdottomasti dalin ostamista vastaan, enkä äitille nyt oo ees viittiny mainita, koska se ei mun monstereistakaan ole kovinkaan innoissaan... mie nyt kumminki uskon, ettei äiti niin hirveesti sellasesta raivostuis, onhan se kumminki ite ollu työltään nukketeatteritaiteilja viel pari vuotta sitten. Ja jos nuket nyt lopulta jossain vaiheessa lopettais innostamasta, niin kyllähän siitä nyt about saman hinnan saa takasin kun myy eteenpäin. :))

Tällänen pieni mun unelmissani siis olisi. Maksaa Molliksessa vaan 106 euroa, ja toi kimono ihan täysrakkaus, kuten myös chipsit, peruukki, faceup, sandaalit + kaikki muu. :DD Neidille olisi jo hahmokin valmiina, mutta siitä en ihan vielä aijo paljastaa mitään. Kerron vasta kun neiti on täällä, jos on. c;

Ja nyt asiasta kukkaruukkuun. Eilen oli perjantai 13 päivä, mikä teidän blogitekstejen perusteella tais olla aika monelle monsterikeräilijälle hyvä päivä, kuten myös mulle. ^__^ Mitään hienoa nukkeihin liittyvää ei oo tapahtunu, mut ainaki tuli vietettyä älyttömän hauska ilta Manga Caféssa mun kaverin kanssa. :33 Maistoin ekaa kertaa banaanipockyja, ja siitä tuli mun uus lempi pockymaku. c;

++muistakaaa käydä kyselemässä!!
 http://konosekainopurinsesu.blogspot.fi/2013/09/juhlapostaus-sadas-postaus.html

7 kommenttia:

  1. Oooh, toivottavasti saat pienen Dalisi C:

    VastaaPoista
  2. toivottavasti dal Hanaayame pääsisi perille mahollisimman nopeasti n___n♥ ää pockyjaa c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, haluun sen 25e kokoon mahollisimman nopeesti. >w<

      pockyjaaaa~ lol mul on laukus odottamas kokonain doudle chocolate pockypaketti jota pitäis säästää maanantaihin asti et voin maksaa mun velat takas. miten pystynnnn.

      Poista
  3. Niin on. :33
    Manga cafe on Helsingin Kaisaniemessä ja juu, on siellä pockyja. ^_^ Kannattaa maistaa, tosi hyviä. c: Ei ole.

    VastaaPoista

muistakin kommentoida c: