sunnuntai 20. lokakuuta 2013

rinaakin taas vähän


terve

En oo päässy loman aikana postaamaan tai kommentoimaan teidän blogeja olemattoman nettiyhteyden vuoksi, joka mun mummon luona oli, GOMEN. ;__;  (älkää tappako kiltit)
Eikä mulla oikeestaan oo mitään hyviä kuvia valmiina, kun tuolla ei edes tullut lunta. Yritän päästä tällä viikolla kuvaamaan.
Mut amh mun syysloma oli aika perus, torstaina lähettiin iskän kanssa mun mummolle (mukana oli Yuran lisäks vaan Mika ja Chiyku, joita en tullut kuvanneeks ollenkaan eheh). Sit kun kaikki muut oli häipyny jonnekki pidettiin Rickroll-bileet mun serkun kanssa ja näytettiin idiooteilta. :DD Ihana oli taas pitkästä aikaa päästä häröilemään ihan kunnolla. ^^) Perjantai meni tollai normaalisti ja lauantaina lähin itekseni bussilla mun papan luokse Turkuun. Jostain syystä en ikinä tahtois kulkea noilla pitkänmatkanbusseilla, vaikka toisaalta kyl tykkään matkustaa niissä. :D Olen ristiriitainen juu. '' Tänään iskä sit tuli hakemaan mut tuolta ja pääsin kotiin. On se kivaa päästä hetkeks Helsingin ulkopuolelle rauhottumaan, mut loppujenlopuks tää on mun koti ja rakastan olla täällä. :33

Joten ööm ihastelkaas nyt sitten näitä viimeviikolla otettuja Rina-kuvia. (laadusta en lupaa mitään)


6 kommenttia:

muistakin kommentoida c: