sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Keena ~

FMA Brotherhood spesiaalit on parhautta :D
 
MOIII ~
 
Eäh juu, kuten mä olin jo lupaillutkin, Keena koki pienehkön kustomoinnin tänään. En mä sitä kokonaan halunnut repaintata kun se kumminkin on niin söpö lapsonen, mutta huulet ja osa silmämeikistä meni uusiksi. Itse en koskaan pitänyt CaM Gorgon oransseista meikeistä, musta ne ei erityisemmin sovi sille, joten sitten pyyhin ne pois ja laitoin vaaleanpunaista kuvapastelliliitua tilalle. Onnistuin omasta mielestäni ihan hyvin, vaikka nää kuvat ei hirveämmin neidille oikeutta annakkaan. (se on livenä varmaan yli 9000 kertaa hienompi...)
Keenalla on kans kuvissa Rikan peruukki, koska vihaan sitä muovista. Seuraava Monster High ostokseni tulee aika varmasti olemaan joku CaM lisäpakkaus, että saan neidille kuituperuukin. c:
14 kommenttia:

 1. Keenasta tuli tooosi suloinen <333 ;w;

  VastaaPoista
 2. oi upeat! sopivat neidolle hyvin :3! (miustakin käärmeneidon meikit ovat aika kamalat. Ei oranssia ja vihreää yhteen kiitos <3 ja mithän ne on sielä nukkea suunitellessa ajatelleet; muovi hiukset :o härregod, okei jotkut osaa kuvata niin että ne näyttää tosi hienoila, mutta silti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitos nun
   samaa mieltä olen. muovihiukset on ihan hauska idea, mutta noiden toteutus ei oikein iske..

   Poista
 3. Tosi ihana ^3^ Lisää kuvia jooko jooko? *koiranpentuilme*

  VastaaPoista

muistakin kommentoida c: