keskiviikko 8. tammikuuta 2014

SooHara ulkoilee ~


 täs oli nyt sit hieno spoileri kaikille jotka ei oo kattonu fma brotherhoodia ~ )

Heijj~
Ihan alkuun haluun pyytä anteeksi etten ole postannut tai käynyt kommentoimassa teidän postauksianne. Mua ei ole vaan yksinkertaisesti huvittanut, bloggausinto oli koko loman ajan ihan kuollut. Nyt se on tullut takaisin ja yritän pikkuhiljaa lueskelemaan niitä teidän vanhoja postauksianne jotka missasin. 
Olin loman loppuosan mummon luona ja mulla oli mukana Mami ja Harapallero. Mamia en jaksanut kuvailla ollenkaan (sen sähköset hiukset ärsyttää mua liikaa), mut SooHarasta tuli jotain ihan julkasukelpostakin materiaalia. Haravauva on ihan ylisöpö ko se on niin pikkunen ja tollanen naws. >3< Viimeviikolla oli myös tarkotus tehä kuvatarina mut se sit jäi. Mä nukuin niin pitkään että herätessä ehti jo tulla pimeä. Kyllä mä sen vielä joskus saan aikaiseksi!!
 Oon kans aatellu Keenan kustomoimista, mut toisaalta se on kyl niin söpis etten tiedä uskallanko. Luultavasti teen vaan niin että neiti saa uudet huulet kun alkuperäisten väri ei mielestäni sovi Keenalle.





 oma lemppari ^^







Jotenki taiteellisesti mä sain Haran kattomaan jokasessa kuvassa vasemmalle. :DD

10 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Miunkin mielestä tuo lempparisi on tän kuvasarjan onnistunein :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. SooHara on todella kaunis nukke, itsekkin tahtoisin:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos. c: se on ihana, suosittelen kyllä ostamaan ^3^

      Poista
  3. Tosi ihania kuvia!! Soohara on yli nätti & sen vaatteetkin sopii sille täydellisesti <33 Vika nukke kuva oli lempparini :33

    VastaaPoista

muistakin kommentoida c: