torstai 3. heinäkuuta 2014

kävipäs hupsusti ~


hei poikani. c:
eli
jooh
hehheh

Niinhän siinä sitten tapahtui, menin kauppaan ja ostin Viperinen. Hupsista.
Just olin sanonu et ostan enää yhen Monsterin joka tulee olee Viperine, ja nythän se neitonen sit kököttääkin tuolla hyllyn päällä. ''' Oon tietysti vähän surullinen tästä itelleni antamastani lupauksesta, etten osta enää yhtäkään Monster High nukkea, mutta nyt mulla on noita kitenkin 20. Se on tosi iso luku, ja mulla on tosi vähän rahaa. (nyt kun oon laskeskellu, noihin lapsosiin on mulla mennyt monta sataa euroa ~)
Yritän kumminki pysyä tossa päätöksessä, toivottavasti ymmärrätte. ^^
Ja vaikka mä en enää uusia nukkeja ostakkaan (tosin EA nukeista en oo puhunu mitään heheh c;), en siis ole lopettamassa Monstereitteni kuvaamista. Tää uusi neitikin on niin mahdottoman hieno, että nosti mun MH-intoa aika reilusti kun ottaa huomioon miten alhaalla se mulla oli. ~

Toi tyttönen on muuten tosiaan nimeltään Hypnosis, nimesin hänet antiikin Kreikan unen jumalan mukaan. Hypnosiksen tarinaa en oo vielä ehtiny miettiä, mut yritän keksiä jotain hienoa. c:

Niin ja tosiaan, sivut "nuket" ja "mervilja" on tällä hetkellä remontissa. Omasta sivustani en oo varma, rupeen tekee sitä sit ku vaan jaksan, mut nukkejen sivun on odotettava sen verran et pääsen takas Helsinkiin ja voin ottaa lapsilleni uudet profiilikuvat. ~^^

Anteeks näiden kuvien lagaavat asennot, mä jouduin istuu sillai tosi pelottavasti siin rantatörmällä ja musta tuntu kokoajan et nyt joko nukke, kamera tai minä itse on siellä purossa kuolemassa. :D Se oli pelottavaa se. ^^ (eikä tehny hyvää kummankaan meidän vaatteille eh)
mut päästän teidät kuviin nyt.
 rakastan tota kättä .__.<3
~ kiitos hei

8 kommenttia:

muistakin kommentoida c: